ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΥΠΟΨHΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙAΡΧΗΣ ATTIKHΣ:


ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ 


41 χρονών, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής από το 2014. Υπήρξε Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ (2007-2011), βουλευτής Β΄ Αθήνας (2007-2012), υπεύθυνος του Εργατικού Συνδικαλιστικού Τμήματος της ΚΕ από το 2015. Ήταν επίσης εκλεγμένος στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (2001-2006).

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ & ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ


Οι υποψήφιοι είναι άνθρωποι της ζωής, της δουλειάς και του αγώνα. Είναι εργατοϋπάλληλοι, νέοι επιστήμονες, άνεργοι, συνταξιούχοι, σπουδαστές, αυτοαπασχολούμενοι, καλλιτέχνες, μέλη διοικητικών συμβουλίων σωματείων, είναι πρωτοπόροι αγωνιστές που τους συναντήσαμε στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς στα σχολεία, στα πανεπιστήμια. Είναι αυτοί που μαζί με τους φίλους και τους οπαδούς του κόμματος δίνουμε καθημερινά μικρές και μεγάλες μάχες. Η σύνθεση του ψηφοδελτίου για τη πόλη μας διαμορφώνεται ως εξής:


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ:


ΝΙΚΟΣ ΣΕΡΕΤΑΚΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968 και ζει στη Νέα Φιλαδέλφεια από το 1970. Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διετέλεσε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και του Γραφείου του. Είναι μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και Δημοτικός Σύμβουλος Καρπενησίου 2010-2014. Στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση. 

Είναι Προεδρος του ΔΣ του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας. Υπήρξε μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας από το 2004 έως το 2016. 

Συμμετείχε δραστήρια στην Επιτροπή Γονέων Παιδικών Σταθμών και τους αγώνες που ακύρωσαν την επιβολή τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας.

Είναι παντρεμένος με την  Ελίνα Χαιρικάκη και έχουν δύο παιδιά, τη Μυρτώ και το Γιώργο.