Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

H Λαική Συσπείρωση σε εκδηλώσεις συλλόγων

* Στην κοπή πίτας του Ιωνικού ΑΣ


Η δημοτική σύμβουλος Δαναη Γκουμα εκπροσώπησε τη  Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Ιωνικού ΑΣ την Κυριακή 3/2 στο κλειστό γυμναστήριο του Ιωνικού.


Μάλιστα κλήθηκε να βραβεύσει εκ μέρους του συλλόγου τον παλαιό αθλητή και προπονητή των Ακαδημιών του Ιωνικού, όπως και βοηθό προπονητή του Ανδρικού, Μιχάλη Σοφιανό, για την πολυετή προσφορά του στο Σύλλογο, την άοκνη δουλειά του και το ήθος του. 

Στην φωτογραφία η εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης με τον βραβευθέντα και τον γγ του Ιωνικού, Νίκο Σοφιανό.


*Στην εκδήλωση για τη νέα χρονιά της Ομάδας Γυναικών Νεας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας 
Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας


Ο Νίκος Σερετάκης υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας  με τη Λαϊκή Συσπείρωση παραβρέθηκε στην  εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ομάδα Γυναικών της ΟΓΕ στο Δήμο μας την Κυριακή 3/2 το απόγευμα στον "Σκατζόχοιρο". Στην εκδήλωση εκτός από την κοπή της πίτας παρουσιάστηκε ο απολογισμός από τις δραστηριότητες και τις καμπάνιες της ομάδας γυναικών και της ΟΓΕ την περασμένη χρονιά και συζητήθηκαν μια σειρά  πρωτοβουλίες που προγραμματίζονται τους επόμενους μήνες. 

Στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή της Ομάδας Γυναικών στους αγώνες για τους παιδικούς σταθμούς, την προσχολική αγωγή, για την προστασία της μητρότητας και  τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των γυναικών, Σημείωσε ότι οι Δήμοι και οι Περιφέρειες συμμετέχουν με ιδιαίτερο καταμερισμό στην προώθηση της αντιλαϊκής πολιτικής και για αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία πως τοποθετείται ο κάθε υποχήφιος και ο κάθε αυριανός εκλεγμένος απέναντι στην στρατηγική της ΕΕ και την γενικότερη πολιτική που ασκείται από την κεντρική εξουσία. Έφερε συγκεκριμένα παραδείγματα από τα προβλήματα στην εφαρμογή της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής αγωγής στο Δήμο μας και την γενικότερη πολιτική της δημοτικής αρχής του ΣΥΡΙΖΑ.