Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Για τη λειτουργία του προγράμματος θερινής δημιουργικής και αθλητικής απασχόλησης στη Νέα Χαλκηδόνα

Δικαίως ανάστατοι και αγανακτισμένοι είναι οι γονείς της Νέας Χαλκηδόνας μπροστά στο ενδεχόμενο να μη λειτουργήσει τμήμα στη Νέα Χαλκηδόνα του προγράμματος Θερινής Δημιουργικής & Αθλητικής Απασχόλησης για τα παιδιά. 

Τα όσα ακούγονται για έλλειψη προσωπικού απλά  επιβεβαιώνουν ότι οι πιεστικές λαϊκές ανάγκες βρίσκονται στον πάτο από πλευράς ιεράρχησης και προγραμματισμού για την Δημοτική Αρχή του κ Βούρου . 

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, ούτε για την περσινή ακύρωση του προγράμματος ούτε για τη διαφαινόμενη περικοπή του εφέτος. Το καλοκαιρινό camp είναι ανάγκη και δικαίωμα των παιδιών του δήμου μας, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη χρονιά. Δε μπορεί ούτε να ακυρωθεί, ούτε να γίνει μισό.

Η Δημοτική Αρχή ΝΔ-ΚΙΝΑΛ, που κατά τα άλλα ξέρει να βρίσκει χρήματα και λύσεις όταν πρόκειται για θέματα που σχετίζονται με επιχειρηματικούς σχεδιασμούς και συμφέροντα, έχει ευθύνη να διασφαλίσει την κανονική διεξαγωγή του προγράμματος με όρους ασφάλειας για όλα τα παιδιά του Δήμου, και στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη Νέα Χαλκηδόνα.

Γιάννης Ζαχαριάδης, Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης από τη Δημοτική Ενότητα Νέας Χαλκηδόνας

Γιώτα Ζώτου, Κοινοτική Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας της Λαϊκής Συσπείρωσης