Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Για τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου την ώρα της συγκέντρωσης του ΚΚΕ: Οι μεθοδεύσεις της Δημοτικής Αρχής θα πέσουν στο κενό.

H Δημοτική Αρχή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ του κ. Βούρου εδέησε -επιτέλους- να συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο για τα θέματα των εργαζομένων του Δήμου τα οποία επί μήνες επανειλημμένα θέτει η Λαϊκή Συσπείρωση  (οφειλόμενα ΜΑΠ, ανθυγιεινά επιδόματα, υπερωρίες κα). 

Και το συγκαλεί, «τυχαία», μια ώρα πριν την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ που ήταν γνωστό σε όλους πως θα γίνει την Τετάρτη 17 Μάϊου στις 20:00 στο Σύνταγμα.

Αν νομίζουν ο κ. Βούρος, και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που στηρίζουν τη διοίκηση και υπηρετούν τις αντεργατικές της επιλογές ότι με τέτοιες εξυπνάδες  μπορούν να υπεκφύγουν των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων, τους ενημερώνουμε ότι είναι βαθιά γελασμένοι

Ακόμα περισσότερο εάν τρέφουν την παραμικρή αυταπάτη ότι μπορούν να θέσουν εμπόδια στην επικοινωνία του ΚΚΕ με τους εργαζόμενους του Δήμου ή στην μαζική συμμετοχή τους στην κεντρική συγκέντρωση με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα την Τρίτη 17 Μάη στο Σύνταγμα.

Θα πάρουν απάντηση και στο Δημοτικό Συμβούλιο, και στη μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα και στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ