Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΑΣ ΟΤΑ?

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΔΑΣ ΟΤΑ ΝΦΧ

ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΑΣ ΟΤΑ?

Από την αρχή σαν παράταξη δηλώσαμε ότι θα είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων τόσο για τα ζητήματα που προκύπτουν από την κεντρική πολιτική των κυβερνήσεων όσο και από τα προβλήματα που δημιουργούνται στην καθημερινότητα από την διοίκηση του Δήμου.

Αυτή μας η δράση φαίνεται πως ενοχλεί την διοίκηση καθώς βλέπει στην παράταξη μας την μοναδική φωνή που υπερασπίζεται τους συναδέλφους, και το λέμε αυτό γιατί δεν έχουμε δει να υπάρχει αντίστοιχη συμπεριφορά στις άλλες παρατάξεις.

Στην ΔΑΣ απευθύνονται είτε με ειρωνικά σχόλια  ότι είμαστε "νομοθέτες",  είτε με επιπλήξεις  ότι "δεν έχουμε την άδεια" να κάνουμε περιοδείες στους χώρους δουλειάς για να ενημερώσουμε τους συναδέλφους για την πρόσφατη  Γενική Απεργία .

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό για μια διοίκηση να παρευρίσκεται στην κατάληψη, να λέει ότι είναι υπέρ των εργαζομένων και την ίδια ώρα να επιτίθεται σε συνδικαλιστές για την δράση τους.

Ούτε μας τρομάζουν οι ειρωνείες και οι επιπλήξεις ,ούτε θα σταματήσουν την δράση μας. 

Να θυμίσουμε επίσης ότι η ΔΑΣ ΟΤΑ μπορεί να εξέλεξε ένα μέλος στην διοίκηση του Σωματείου τον Σεπτέμβρη του 2014  όμως στις εκλογές το Μάρτη του 2015 για αντιπροσώπους της ΠΟΕ ΟΤΑ οι συνάδελφοι μας ανέδειξαν την ΔΑΣ ΟΤΑ σε πρώτη δύναμη. Για να μην ξεχνιόμαστε.
                                                                              ΝΦΧ 16/11/2015