Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητάει αναλυτική ενημέρωση για τις εργασίες και επισκευές που έγιναν στις σχολικές μονάες

 Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα, 21 Σεπ 2020

Προς Λύσανδρο Γεωργαμλή, προέδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

        Σωτήρη Κοσκολέτο, αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών

        Τάσο Κωνσταντινίδη, αντιδήμαρχο παιδείας και προσχολικής αγωγής

Κοιν: Δημοτικούς Συμβούλους

Θέμα: Ενημέρωση για την κατάσταση των σχολικών μονάδων

Κύριοι, 

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 23 Σεπτέμβρη 2020 θα συζητηθεί  η κατάσταση των σχολικών μονάδων. Θυμίζουμε ότι στις 20.1.2020 το Δημοτικό Συμβούλιο είχε λάβει ομόφωνη απόφαση, μετά από εισήγηση της Λαϊκής Συσπείρωσης, η οποία μεταξύ άλλων προέβλεπε: 

- Να έρθει ως θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο η κατάσταση των σχολικών μονάδων και τα απαιτούμενα μέτρα

- Να διαμορφωθεί πρόγραμμα περιοδικού ελέγχου και συντήρησης όλων των σχολείων. Μέχρι τέλος Αυγούστου να συντάσσεται από τις τεχνικές υπηρεσίες και να έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο αναλυτική ενημέρωση για τα πεπραγμένα και την τρέχουσα λειτουργική κατάσταση των σχολικών κτηρίων.

Παρακαλούμε να μας  αποστείλετε άμεσα  την αναλυτική ενημέρωση για τις παρεμβάσεις και επισκευές που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι και την λειτουργική κατάσταση των σχολείων όπως ορίζει η παραπάνω απόφαση   (2/2020).

Σημειώνουμε ότι δεν απαντήθηκε σχετική ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου της ΛΑΣΥ Γιάννη Ζαχαριάδη στη συνεδρίαση της 22 Ιούλη, ενώ αναπάντητες παραμένουν και οι γραπτές ερωτήσεις  της Λαϊκής Συσπείρωσης  για τα νηπιαγωγεία (8/7/2020) και τους παιδικούς σταθμούς (21/7/2020) .


Νίκος Σερετάκης

Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης