Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Εικόνα που δεν τιμά το Δήμο στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας...

Με εικόνες που δεν τιμούν το Δήμο και όσους διαχειρίζονται τα δημοτικά πράγματα, ήρθαν αντιμέτωποι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Σερετάκης και Γιάννης Ζαχαριάδης κατά τη σημερινή τους περιοδεία στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας

  • Αντίκρισαν ένα ακόμη σχολείο του Δήμου παρατημένο, ξεχασμένο από τους ιθύνοντες, με τους εκπαιδευτικούς να προσπαθούν με απεγνωσμένες προσπάθειες να φέρουν βόλτα το σχολείο ολομόναχοι, με ότι δυνάμεις τους απομένουν.
  • Είδαν δασκάλες κοντά στα 60 να μετακινούν θρανία και αντικείμενα και να παλεύουν γονατιστές μέσα στα χρώματα για να βάψουν τις αίθουσες, ώστε τη Δευτέρα να μην υποδεχθούν τα παιδιά μας αποπνέοντας τη μιζέρια της εγκατάλειψης.

Πέρσι η Δημοτική Αρχή ούτε καν παρευρέθηκε στον αγιασμό.

Φέτος δεν γνωρίζουμε εάν ο Δήμαρχος κ Βούρος, ή κάποιος από τους πρώην ή νυν αντιδημάρχους παιδείας κκ Κωνσταντινίδη και Λέκκα, ή ο αντιδήμαρχος τεχνικών κ Γεωργαμλής σχεδιάζουν να εμφανιστούν. Σε κάθε περίπτωση θα τους συμβουλεύαμε να φροντίσουν να περάσει ένα συνεργείο του Δήμου τις ώρες που απομένουν πριν το πρώτο κουδούνι της χρονιάς.

Οι εικόνες της ντροπής και της εγκατάλειψης έχουν καταλογιστεί και δεν ξεπλένονται. 

Ας δοθεί τουλάχιστον ένα χέρι βοηθείας, έστω την έσχατη ώρα.