Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Ο κ. Βούρος του νόμου Ρέππα ζητάει & τα ρέστα από τους εργάτες του Δήμου

Κροκοδείλια αποδείχθηκαν τα δάκρυα του Δημάρχου κ Βούρου, για τα θύματα του εγκλήματος στα Τέμπη πριν καλά καλά στεγνώσουν.

Ανήμερα της μεγάλης κινητοποίησης μαθητών – εργαζομένων – γονιών στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα και μια μέρα πριν την 24ωρη απεργία ενάντια στην επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος και αθώωσης της εγκληματικής πολιτικής του κέρδους και οι υποκριτικές μάσκες έπεσαν για να φανεί το αποκρουστικό πρόσωπο της εργοδοτικής τρομοκρατίας και  του φανατικού υπέρμαχου της αντιλαϊκής πολιτικής.

Ο Δήμαρχος που εκλέχθηκε με την στήριξη των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ., με νέο «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους εργαζομένους και να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό, παραβιάζοντας ακόμα και αυτόν τον άθλιο αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη τον οποίο επικαλείται.

Δεν μας εκπλήσσει.

Άλλωστε ο κ Βούρος έχει προσωπικά λερωμένα τα χέρια του ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τον νόμο Ρέππα του 2010, ο οποίος αποτέλεσε κομβικό κρίκο στην εγκληματική πολιτική της «απελευθέρωσης» και ιδιωτικοποίησης του σιδηρόδρομου από τις διαδοχικές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ.

Εργαζόμενοι, μαθητές και φοιτητές θα δώσουν αύριο απάντηση και στον ίδιο, και στην πολιτική των ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ: Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, να γίνει η οργή ανατροπή! Κέρδη βαμμένα στων φοιτητών το αίμα!