Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Εκδήλωση της ΚΝΕ για τις εκλογές, Κυριακή 31 Μάρτη

Εκδήλωση για τις επερχόμενες εκλογικές μάχες πραγματοποίησαν την Κυριακή 31 Μάρτη 2019, οι Οργανώσεις Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας της ΚΝΕ, στην καφετέρια «Jazzy Suzy's» με θέμα "κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Η πρώτη σου ψήφος να είναι κόκκινη".
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας του ΚΚΕ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκος Σερετάκης, ανέδειξε στην ομιλία του το ρόλο που παίζουν οι δήμοι και οι περιφέρειες για την εφαρμογή της κεντρικής αντιλαϊκής πολιτικής και στάθηκε ιδιαίτερα στη στάση της διοικούσας αρχής του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή. Σημείωσε την υποκρισία των δήθεν ανεξάρτητων που θολώνουν τα νερά για να υφαρπάξουν τη νεανική ψήφο  σήμερα για να την καταθέσει αύριο στο ταμείο του κατεστημένου, της κυρίαρχης πολιτικής. Στον αντίποδα, η Λαϊκή Συσπείρωση, το ΚΚΕ, απευθύνεται στους νέους και τις νέες με ανοικτά χαρτιά - άλλωστε εμείς δεν έχουμε λόγο να  ντρεπόμαστε για την πολιτική που προτείνουμε και την προοπτική που υπερασπίζουμε. 
Επεσήμανε ότι στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο και την περιφέρεια δεν υπάρχουν πρώην βουλευτές που ψήφισαν μνημόνια και πήραν στο λαιμό τους το λαό, δεν φιγουράρουν παράγοντες των κομμάτων που κυβέρνησαν και ευθύνονται για την κατάσταση που βιώνουμε, ούτε ανακυκλωμένα υλικά αντιλαϊκών δημοτικών αρχών του παρελθόντος, που αναδύουν ναφθαλίνη, ούτε καραμπινάτοι εργοδοτικοί συνδικαλιστές που στηρίζουν αγκαλιά με τους επιχειρηματίες τις αντιδραστικές κυβερνητικές επιλογές όπως το νόμο Γαβρόγλου. Τόνισε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν σηκώνει «σημαίες ευκαιρίας», δεν ζητά ψήφο σήμερα για να διαπραγματευθεί ρόλο στην αντιλαϊκή διαχείριση αύριο. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος
Από την πλευρά της, η νέα υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Σταυρούλα Συγκούνα Μουσούλη τόνισε την ανάγκη να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες για να δυναμώσει το κίνημα που θα βάζει εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική. Τόνισε ιδιαίτερα το ρόλο των ευρωεκλογών, για να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στην ΕΕ, που τα αστικά κόμματα της χώρας μας εξυπηρετούν και εξειδικεύουν την πολιτική στη χώρα για τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου. Επίσης, ανέφερε τις ευθύνες που έχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την άνοδο του φασισμού, όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες της ΕΕ. Τέλος, κάλεσε όλους τους νέους που μπορεί να είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, ή που σκέφτονται να απέχουν γιατί έχουν απογοητευτεί, μπορεί να μην γνωρίζουν πολλά γιατί ψηφίζουν πρώτη φορά, να μη διστάσουν να στηρίξουν το ΚΚΕ για να δυναμώσει το κίνημα που βάζει μπροστά τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας, το μοναδικό κίνημα που μπορεί να τσακίσει το φασισμό, για να κάνει η νεολαία τη διαφορά. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος