Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Να διασφαλιστεί η ελεύθερη πολιτική δραστηριότητα και η ελεύθερη διακίνηση ιδεων

Περιοδεία στο Δημαρχείο  επί της Λ. Δεκελείας, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου,  κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Σερετάκη.


Τα μέλη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας μοίρασαν προεκλογικό υλικό, και μίλησαν με τους εργαζόμενους των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Δημαρχείο, τους κάλεσαν να αξιοποιήσουν όλες τις εκλογές που είναι μπροστά για να καταδικάσουν την αντιλαϊκή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των προκατόχων του, να ενισχύσουν το ΚΚΕ παντού για να δυναμώσει η πάλη του λαού, να γυρίσουμε σελίδα.


Εργαζόμενοι ανέφεραν ότι επιχειρείται να μπουν εμπόδια στην πολιτική δραστηριότητα. Κατήγγειλαν συγκεκριμένα ότι η Γενική Γραμματέας του Δήμου επικαλείται αντιδραστικούς νόμους και διατάξεις –που διατηρεί σε ισχύ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- για να καλλιεργήσει κλίμα εκφοβισμού και απαγόρευσης της διακίνησης πολιτικού υλικού

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» θεωρεί ότι η Δημοτική Αρχή του ΣΥΡΙΖΑ έχει σοβαρές ευθύνες για την επιχειρούμενη απαγόρευση της πολιτικής δραστηριότητας και το κλίμα εκφοβισμού που καλλιεργείται. 


Αποδείχνεται για άλλη μια φορά ότι αυταρχισμός και αντιλαϊκή πολιτική πάνε χέρι - χέρι και ότι για το κεφάλαιο και τις πολιτικές δυνάμεις που το στηρίζουν η "δημοκρατία" δε χωρά στους τόπους δουλειάς. Εκεί υπάρχει μόνο η "νομιμότητα" των αντιλαϊκών νόμων και της  εργοδοτικής τρομοκρατίας.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» υπερασπίζεται το δίκαιωμα στην ανεμπόδιστη πολιτική δράση και την ελεύθερη διακίνηση των πολιτικών ιδεών.