Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Αναφορικά με τους ισχυρισμούς του κ. Βούρου

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο επίσημος υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ κ. Βούρος επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό ότι  οι υποψήφιοί του προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Μια απλή ματιά στo ψηφοδέλτιό του αρκεί για να διαπιστώσει ο καθένας ότι απαρτίζεται από στελέχη του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και της ΝΔ, με ανακυκλωμένα υλικά από δημοτικές διοικήσεις τους του παρελθόντος που τα έδωσαν όλα για να προωθήσουν αντιλαϊκά μέτρα (λχ τροφεία στους παιδικούς σταθμούς).

Αν πάλι υπονοεί το χώρο της ακροδεξιάς, αυτόν του τον χαρίζουμε.

Σε ότι αφορά όμως στα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ, στους ανθρώπους που αισθάνονται πραγματικά αριστεροί και ριζοσπάστες πρόκειται περί χοντροκομμένου ψέμματος. 

Κανένας εργαζόμενος, νέος, γυναίκα συνταξιούχος που αγωνίστηκε όλα αυτά τα χρόνια  ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΕ και των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, που πάλεψε για τους μισθούς, τις συλλογικές συμβάσεις, τις συντάξεις, το δικαίωμα στην δωρεάν υγεία και παιδεία, για τα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα, ενάντια στις κατασχέσεις, τη φοροληστεία, ενάντια στην μετατροπή της χώρας μας σε "γεωπολιτικό μεντεσέ του ΝΑΤΟ", δε βρίσκεται στο ψηφοδέλτιό του. Ούτε και θα μπορούσε να βρεθεί στο ψηφοδέλτιο ενός στελέχους του ΠΑΣΟΚ που, και από τη θέση του βουλευτή, ψήφισε και στήριξε μνημόνια και άγρια αντιλαϊκά μέτρα.

Κάνουμε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Με το ψηφδέλτιο του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Περιφέρεια και Δήμο