Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015


3º Γυμνάσιο – Λύκειο: Που είναι η μπάλα;

Συνεχίζει το σήριαλ του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της ανέγερσης του 3ουΓυμνασίου – Λυκείου.

Στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στις 5 Μάρτη η αντιπεριφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Κυπριανίδου  πέταξε το μπαλάκι στο Δήμο λέγοντας ότι οι δήμοι που έχουν αιτήματα για ανέγερση κτηρίων πρέπει να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στις Κτηριακές Υποδομές ΑΕ.  Στην ίδια συνεδρίαση απέρριψαν την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης να γίνει αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού για να ενταχθεί το έργο.

Σιγή ιχθύος για το περιστατικό από τη Δημοτική Αρχή του ΣΥΡΙΖΑ…

Μας ενημερώνει τώρα ότι στις 20 Μάρτη συναντήθηκε η Δημοτική Αρχή με τις «Κτηριακές Υποδομές ΑΕ» και συμφώνησαν ότι «πρέπει να διεκδικηθεί και από τις δύο πλευρές η χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια Αττικής». Το μπαλάκι δηλαδή επιστρέφεται από τη Δημοτική Αρχή ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφερειακή Αρχή ΣΥΡΙΖΑ…

Και η μπάλα γυρίζει από αρμόδιο σε αρμόδιο και το παιχνίδι καλά κρατεί… Άλλωστε όπως είπε και η κ. Κυπριανίδου η άδεια για το σχολείο «λήγει το 2016 επομένως κανένα πρόβλημα  δεν υπάρχει».

Γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές πρέπει να απαντήσουν στον απροκάλυπτο εμπαιγμό. Να απαιτήσουν την άμεση ανέγερση του σχολείου, να δυναμώσουν τον αγώνα τους για σχολεία σύγχρονα, που θα μορφώνουν και δε θα εξοντώνουν, για τη ζωή που μας αξίζει σε μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση.





O Τρολετάριος...