Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

Όλοι στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 11 Ιούνη ενάντια στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία - 902.gr

Προσυγκέντρωση στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο) στις 6:30 μμ


Με εντατικούς ρυθμούς ετοιμάζεται η προετοιμασία των συλλαλητηρίων που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 11 Ιούνη ενάντια στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία που ετοιμάζουν κυβέρνηση και δανειστές. Παράλληλα συνδικάτα και σωματεία προετοιμάζονται και για απεργία.
Στην Αττική το συλλαλητήριο στις 11 Ιούνη θα γίνει στις 7.30 μ.μ. στην Ομόνοια, στηΘεσσαλονίκη στις 7 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου, ενώ ανάλογες κινητοποιήσεις θα γίνουν σε πολλές πόλεις της χώρας. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

Ενα μεγάλο γκράφιτι καλεί στο συλλαλητήριο της Αττικής, στην είσοδο της N. Φιλαδέλφειας από την Εθνική Οδό
Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους ενιαία σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς να αποτρέψουν τους νέους σχεδιασμούς.
«Όλοι μαζί, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας χωρίς εκπτώσεις στις διεκδικήσεις μας. Είναι αγώνας που αφορά τη ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας. Άμεση κινητοποίηση! Ξεσηκωμός τώρα!
Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να οργανώσουν την πάλη με συζητήσεις, συνελεύσεις κλάδο τον κλάδο, εργοστάσιο το εργοστάσιο! Να πάρουν άμεσα αποφάσεις συμμετοχής και να προχωρήσουν σε δυναμικά συλλαλητήρια στις 11 Ιούνη, σε κάθε πόλη. Ενάντια στα νέα "μνημόνια", στις νέες αντιλαϊκές συμφωνίες. Για να μην παρθούν νέα μέτρα, για να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι. Να προετοιμαστούμε ταυτόχρονα για απεργία παντού!». (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)
Παράλληλα στελέχη της ΕΓ του ΠΑΜΕ βρίσκονται καθημερινά σε χώρους δουλειάς, για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους την ανάγκη να δοθεί απεργιακή απάντηση, αλλά και για τη μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια στις 11 Ιούνη. Παράλληλα, καθημερινά πληθαίνουν οι αποφάσεις συμμετοχής στα συλλαλητήρια. (Διαβάστε στις συνδεδεμένες ειδήσεις τις αποφάσεις)
Κάλεσμα συμμετοχή από ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΜΑΣ - ΟΓΕ
Σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια στις 11 Ιούνη καλεί τους αυτοαπασχολούμενους και συνταξιούχους του κλάδου η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ, τονίζοντας ότι η μόνη ελπίδα είναι ο κοινός αγώνας με τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)
Η ΠΑΣΥ καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετάσχουν αγωνιστικά και μαζικά στα συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΠΑΜΕ προβάλλοντας τα αιτήματα των αγροτών. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)
Η θέση όλων των φοιτητών και των σπουδαστών, βρίσκεται στην απέναντι όχθη από τους εταίρους, τους δανειστές, τις δεσμεύσεις, τους κανόνες της ΕΕ και την πολιτική που ενισχύει τα μονοπώλια, σημειώνει το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών. Η θέση τους βρίσκεται στον κοινό αγώνα με το εργατικό και λαϊκό κίνημα. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)
Κάλεσμα για αγωνιστικό «παρών» μέσα από τους Συλλόγους Γυναικών στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 11 Ιούνη σε όλη τη χώρα, απευθύνει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας.(Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)