Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

ΠΟΕ - ΟΤΑ: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Ν ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΣΤΙΑ» - ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Αθήνα, 31 Δεκεμβρίου 2019

Αριθμ. Πρωτ.: 772

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 

ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΣΤΙΑ» 

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 

Η Δημοτική Αρχή του κου Βούρου στο Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης συνέχισε την εμμονική της προσπάθεια στρεφόμενη κατά των είκοσι (20) εργαζομένων του Προγράμματος «Εστία» και των τριακοσίων πενήντα (350) προσφύγων που εξυπηρετούνται από αυτό. 

Το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ν.Φ. αποφάσισε για αυτούς χωρίς να λάβει υπόψη ότι κάποιοι από αυτούς κινδυνεύουν άμεσα, αφού έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Το Πρόγραμμα «Εστία» από αύριο θα θεωρείται λήξαν λόγω της μη ανανέωσης των συμβάσεων των είκοσι (20) συναδέλφων οι οποίες λήγουν σήμερα. 

Την αποκλειστική ευθύνη για ότι συμβεί απ εδώ και στο εξής την έχουν όλοι όσοι ψήφισαν αντεργατικά και απάνθρωπα ! 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει αυτή την κατάφορα αντεργατική και ξενοφοβική απόφαση. Στήριζει κάθε κινητοποίηση του Σωματείου και των εργαζομένων στο πρόγραμμα. 

Καλεί τη διοίκηση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ν.Φ., καθώς και τον ίδιο το Δήμαρχο, ακόμα και την ύστατη ώρα να αναθεωρήσουν τις αποφάσεις τους και να ανανεώσουν τις συμβάσεις των εργαζομένων του προγράμματος. 


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α