Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Δήλωση του Ν. Σερετάκη: Ο αυταρχικός, αντεργατικός κατήφορος της Δημοτικής Αρχής δεν έχει πάτο

 Η τελευταία καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων για τη νέα εκβιαστική ενέργεια της Δημοτικής Αρχής ΚΙΝΑΛ-ΝΔ επιβεβαιώνει ότι ο αυταρχικός, αντεργατικός κατήφορος δεν έχει πάτο.

Είναι γεγονός ότι οι αντεργατικοί νόμοι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ της άνοιξαν την όρεξη όπως σε όλους τους μεγαλοεργοδότες. Μας κάνει όμως πραγματικά να αναρωτιόμαστε τι ελατήρια και τι συμφέροντα ωθούν τη Δημοτική Αρχή του κ Βούρου ώστε να παραβιάζει τόσο επίμονα και τόσο αδίστακτα ακόμα και τα προσχήματα των τύπων προκειμένου να προωθήσει την παράδοση του οδοφωτισμού στον ιδιώτη. 

Ούτε οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ούτε οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Δήμου και των μαζικών φορέων, ούτε η γενική κατακραυγή απέναντι στην αυθαιρεσία και την τρομοκρατία της Διοίκησης Βούρου, αλλά ούτε ακόμα και η αποφάση του δικαστηρίου που απέρριψε την αγωγή της ενάντια στην κινητοποίηση  του Σωματείου Εργαζομένων δεν φαίνεται να την ξεστρατίζουν από το όργιο εκβιασμών και τρομοκρατίας στο οποίο έχει επιδοθεί για να περάσει την αντιλαϊκή της επιλογή. 

Εδώ πιεζαν  μέλη της επιτροπής διαγωνισμού να υπογράψουν αναληθές πρακτικό ότι δήθεν συνεδρίασαν στις 20 Αυγούστου ….

Η ευθύνη για την κατρακύλα πλέον δε βαραίνει μόνο τον κ Βούρο και τα γνωστά στελέχη της Διοίκησης, αλλά και όλους όσους κατά καιρούς εμφανίζονται ως "δημοκράτες" και "κοινωνικά ευαίσθητοι", ενώ στηρίζουν την πολιτική της και καταπίνουν τη γλώσσα τους για τον ορυμαγδό της εργοδοτικής τρομοκρατίας ενάντια στους εργαζόμενους του Δήμου και το Σωματείο τους.

Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και τα λαϊκά στρώματα του Δήμου να εκφράσουν μαζικά τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους του δήμου και τον αγώνα τους!

Να σταθούν πλάι τους για να σπάσει η τρομοκρατία και να μην περάσουν τα σχέδια ιδιωτικοποίησης!

Νίκος Σερετάκης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Φιλαδέλφεια- Νέας Χαλκηδόνας