Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Αντεργατική συμπαιγνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ενάντια στους εργάτες του Δήμου

Χθες ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας κ. Τομπούλογλου κάλεσε τους εργαζόμενους να «ξανασκεφτούν τον τρόπο διαμαρτυρίας» και ουσιαστικά να παραιτηθούν από τα δεδουλευμένα τους λόγω.. Χριστουγέννων.

Σήμερα, αφού οι νουθεσίες δεν έπιασαν καθώς οι εργαζόμενοι μετράνε και το τελευταίο ευρώ, ανέλαβε η απερχόμενη Δημοτική Αρχή Βούρου να «καθαρίσει» και να πάρει πάνω της το σύρσιμο των Εργαζομένων του Δήμου και του Σωματείου τους στα δικαστήρια!

Μάλιστα, η Δημοτική Αρχή ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο εμπαιγμού και πολιτικής ξεδιαντροπιάς φτάνει να ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχε κοινοποίηση των αιτημάτων στον εργοδότη Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας!!!

Δηλώνουν… άγνοια οι ιθύνοντες της Δημοτικής Αρχής για τις δικές τους δεσμεύσεις απέναντι στους εργαζόμενους και θεωρούν «αόριστες» τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου που έχουν και οι ίδιοι ψηφίσει. «Είπα-ξείπα», αυτή είναι η αξιοπιστία των εκπροσώπων των κομμάτων του κεφαλαίου.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα από την ανοικτή συμπαιγνία των τοπικών στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Αυτή αποτυπώνεται άλλωστε και στο περιεχόμενο της αγωγής το οποίο στηρίζεται στο αντεργατικό τερατούργημα Χατζηδάκη. Θυμίζουμε ότι πάνω από τα μισά άρθρα του ψηφίστηκαν στη Βουλή από κοινού από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μαζικούς φορείς της πόλης να απαντήσουν στην αυταρχική κατρακύλα. Να σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου που ζητούν το αυτονόητο, να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.