Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ


ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ-ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ

Η σημερινή Δημοτική Αρχή και οι άλλες παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο του λαού της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, είναι όλοι τους δοκιμασμένοι.
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ παλαιά σχολικά κτίρια, ανυπαρξία ουσιαστικών ελέγχων και μέτρων για τη στατικότητα των σχολείων, αίθουσες «κοτέτσια» όπου στοιβάζονται σαν σαρδέλες μαθητές και εκπαιδευτικοί, ανεπάρκεια σε σχολικές υποδομές (εργαστήρια, γυμναστήρια, χώροι άθλησης, κ.ά.) είναι μερικά μόνο από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχολική στέγη στη Ν. φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ εφάρμοσαν τους νόμους στις απολύσεις καθηγητών - σχολικών φυλάκων και την κατάργηση των αθλητικών τμημάτων από τα σχολεία
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 υπάρχει άδεια ανέγερσης νέου σχολείου σε παρακείμενο στο σχολείο οικόπεδο που ανήκει στον ΟΣΚ (στην περιοχή του «Εσπέρου»  και  την είχαν θάψει στα συρτάρια τους)
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ να επιβληθούν τροφεία στους παιδικούς σταθμούς.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ  και έδωσαν την άδεια να λειτουργούν οίκοι ανοχής δίπλα από τα σχολεία των παιδιών μας
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ που γνώριζαν και απέκρυψαν την έκθεση της Πολεοδομίας (Δεκέμβρης 2013) για το 3ο Γυμνάσιο Ν. Φιλαδέλφειας που είχε κριθεί  επικίνδυνο το κτίριο από άποψη δομική, σύμφωνα με έκθεση Τεχνικών Υπαλλήλων της Δ/νσης Πολεοδομίας και θέτει ζήτημα ακαταλληλότητας του σχολείου μετά από έναν πρώτο έλεγχο ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ όλο αυτό το φιλέτο γης (ΡΕΝΩ-ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ-ΕΣΠΕΡΟΣ) ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ που υλοποιούν στο Δήμο και την περιφέρεια τις αντιλαϊκές δεσμεύσεις και μετά ρίχνουν κροκοδείλια δάκρια για τα μεγάλα προβλήματα που βιώνουμε στην Παιδεία.

Τι περιμένεις?
ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ

Οι αγωνιστές δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης και το ΚΚΕ πάλευαν και παλεύουν μαζί σου

Δώσανε τη μάχη μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, μαζί με τους φορείς για να μην επιβληθούν τροφεία στους παιδικούς σταθμούς. 
Συγκρούστηκαν με τις αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις του «Καλλικράτη» που ήταν μοχλός επιβολής της αντιλαϊκής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο, με τον όποιο ευθυγραμμίστηκαν και στήριξαν με χέρια και με πόδια οι άλλες παρατάξεις, συμφωνώντας στην ουσία του.  
Αντιτάχθηκαν στις απολύσεις των σχολικών φυλάκων και των δημοτικών αστυνομικών. Αντιπάλεψαν κάθε μορφή ελαστικής σχέσης εργασίας, προγράμματα ενοικίασης εργαζομένων, πάλεψαν για μόνιμη και σταθερή εργασία.

Καταψήφισαν την αδειοδότηση «οίκων ανοχής» στο δήμο μας, που τώρα λειτουργούν δίπλα από τα σχολεία.
Για αντισεισμική θωράκιση των κτηρίων και αντιπλημμυρικά έργα στο Δήμο.

Για Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία που θα μορφώνει τα παιδιά και δε θα αναγκάζει τους γονείς να βάζουν το χέρι βαθιά στη τσέπη.

Για να έχουν θέση όλα τα παιδιά σε σύγχρονους δωρεάν παιδικούς σταθμούς,  με επαρκές και μόνιμο προσωπικό.

Για να κατασκευαστούν σύγχρονοι χώροι άθλησης της νεολαίας.

Για την κατασκευή νέων σχολικών μονάδων (1o Δημοτικό σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας "Σπαθάρη", 3o Γυμνάσιο και 3o Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας).



ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ



Οι υποψήφιοι με την Λαϊκή Συσπείρωση Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ
ΙΟΥΛΙΑ (ΛΕΤΑ) ΣΟΡΟΒΟΥ